8. září 2016

Zářijová soutěž o knihu. :)



Léto už nám oficiálně skončilo, ale to rozhodně neznamená, že je všem slunným dnům konec. Počasí si samozřejmě dělá, co chce, a tak se dnes můžeme vyhřívat na sluníčku a chytat bronz stejně jako kdykoli během léta. Mraky a bouřky se ovšem nezadržitelně blíží, a proto vám přináším soutěž o knížku, která navozuje nádhernou letní atmosféru a až nám začne ten opravdový podzim, někdo z vás u ní bude moci zavzpomínat na teplé počasí.

Jedná se o nové vydání knížky Jíst, meditovat, milovat od Elizabeth Gilbertové, která v ní sepsala nejdůležitější rok svého života. Rok, kdy si uvědomila, kdo vlastně je, co chce a hlavně, že jí nikdo nemá právo říkat, jak by měla naložit se svým životem. Spolu s Liz se vypravíte jíst do Itálie, kde ochutnáte tu nejlepší pizzu, těstoviny a zmrzlinu na světě. Potom jí budete následovat meditovat do Indie, kde okusíte atmosféru místního ašrámu a nakonec se vypravíte na exotické Bali se všemi jeho tajemstvími . . .

Knížku jsem recenzovala pro server ČBDB ( recenzi si můžete přečíst tady). Paní z Metafory mi na recenzi omylem poslala dvě a byla tak hodná, že mi dovolila vám tu druhou věnovat v soutěži.

 
Přáli byste si knížku spolu s několika letními záložkami vyhrát? Je to jednoduché, musíte jenom vyplnit tento formulář, na který máte odkaz i níže. Ve formuláři je ale ještě jedna záludná otázka, která je povinná. Dávám vám sem fotku místa, které jsem navštívila v létě a natáčel se tam slavný film podle slavné knihy. Odhalíte, kde se toto místo nachází a jaký film se tam natáčel? Je to těžké a proto vám jako malou nápovědu, poradím, že na mém druhém blogu Srdcem na cestách, je stejná fotka v posledním článku a najdete tam dokonce i název filmu, který se tam natáčel. Soutěžit můžete do neděle 25. září. A teď už hurá vyplňovat . . .

 Odkaz na formulář


3 komentáře: