22. listopadu 2015

Týden s Hunger games - Shrnutí + Vyhlášení soutěže



















Ahoj,

tak jsem tu s posledním článkem k Týdnu s Hunger games, ve kterém půjde zejména o vyhlášení soutěže. Ještě před tím, než se ale dostanu k tomu, kdo se stal vítězem, bych se ráda podívala na to, co všechno proběhlo během Týdne s Hunger games. Podívali jsme se na zoubek autorce, měli jste možnost přečíst si mojí recenzi na tuto sérii a při tvoření článků o obálkách a tom nejlepším z Hunger games jsem i já objevila, co všechno lidé s motivy této série dokázali vytvořit. Také jsem shlédla dlouho očekáváný film a podělila se s vámi o můj názor na něj.



Myslím, že Týden s Hunger games se celkově povedl, doufám, že i vy jste alespoň některé články ocenili. A teď už k tomu, kdo vyhrál tuto soutěž. Vítězku vylosovala moje sestra. A je jí . . .

Ailin

Zbylé dvě soutěžící odměním záložkami, takže mi všechny na mail dreamer-scribbler@seznam.cz napište svojí doručovací adresu. Ailin ještě poprosím, aby napsala i pod jakým jménem mě sleduje přes GFC, protože komentovala pod jiným a sledování bylo jednou z podmínek soutěže. Jinak, budu nucena vybrat jiného vítěze. Všem zúčastněním děkuji a mám velkou radost, že snad výhra někoho potěší.

5 komentářů:

  1. Gratuluju vítězce :) Jinak Ailin je Lucie Čermáková, takže tě sleduje, neboj ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Byl to opravdu skvělý týden, určitě někdy udělej něco podobného, klidně i bez soutěže. Je skvělé se takhle propitvat od začátk udo konce jednou knihou či sérií :)

    Ailin moc gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Panečku! Strašně moc děkuji, udělala jsi mi ohromnou radost! :-) (Teda vlastně sestra :D.)

    Jak psala Ada W. sleduji Tě pod jménem Lucie Čermáková (nejde mi to přehodit na Ailin).

    A mnohokrát děkuji za skvělé články, hodně nového jsem se dozvěděla! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji vítězce :) Byl to skvělý týden, zrovna jsem domů z knihovny přitáhla závěrečný díl Hunger Games, tak se do čtení pustím taky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji vítězce a díky tvým článkům jsem si umanula, že se pustím do re-readingu HG :D

    OdpovědětVymazat