15. listopadu 2015

Týden s Hunger games - Úvod a soutěž








Ahoj,

jsem tu se slibovaným Týdnem s Hunger games, který bude probíhat od dneška až do neděle. Jak asi většina z vás ví, ve čtvrtek bude premiéra posledního filmu natočeného podle Hunger games - Síly vzdoru 2. části. Tím pravděpodobně také skončí celé to šílenství okolo Hunger games, skončí každoroční čekání na vydání nové knihy a později filmu. A právě proto bychom mohli tento týden využít, abychom si tuto úžasnou dystopii pořádně vychutnali.

A co vás tedy v rámci Týdne s Hunger games čeká? V první řádě je to soutěž, která bude probíhat během celého týdne a vyhrát můžete dva balíčky plné doplňků k Hunger games. Začít soutěžit můžete ode dneška až do sobotní půlnoci, abychom si v neděli mohli vyhlásit vítěze. Jinak, bude každý den vycházet jeden tématický článek. A na co se tedy můžete těšit?

  • Pondělí - Úvod + soutěž
  • Úterý - Suzanne Collins - Kdo je vlastně autorka?
  • Středa - Hunger games - RC recenze
  • Čtvrtek -Ty nejhezčí obálky
  • Pátek - To nejlepší z Hunger games - citáty, postavy a další
  • Sobota - Filmové adaptace + co říkám na Sílu vzdoru 2. část
  • Neděle - Závěrečné shrnutí + Vyhlášení soutěže
Doufám, že si Týden s Hunger games užijete, pobavíte se u něj a především si ještě jednou vzpomenete na tuto knihu, která je nazývána královnou všech dystopií.

Soutěž 
Během celého Týdne s Hunger games můžete sbírat vstupy do soutěže, ve které budete mít možnost vyhrát řadu doplňků k Hunger games. Na konci každého článku bude otázka, na kterou odpovíte do komentářů a bude vám za ní započítám vstup navíc. Základní vstup získáte tím, že jakýkoli den do této soboty napíšete do komentářů v tomto článku odpověď na 1. otázku a toto:
  • Jméno/přezdívka
  • Kontaktní e-mail
  • Odpověď na otázku 1
Upozorňuji, že tato soutěž je pouze pro mé pravidelné čtenáře, takže pokud se přihlásí někdo jiný, má jednoduše smůlu a nebude zařazen do slosování. Vítěze budu losovat. A co tedy všechno můžete vyhrát?

Výherce na prvním místě získá tašku s reprozdrozdem a sadu záložek, druhý vylosovaný potom samotné záložky. Všechny ceny jsou domácí výroby, ale myslím, že kvalita je poměrně vysoká, takže se nemusítě obávat. Doufám, že se vás zúčastní, co nejvíce a že někomu ceny udělají radost.




Otázka 1 - Co očekáváte od filmu Hunger games Síla vzdoru 2 vy? Chystáte se na něj? Je něco, co byste chtěli ještě najít v Týdnu s Hunger games?

7 komentářů:

  1. Podľa mňa skvelý nápad :)
    Možu sa zúčastniť aj Slováci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě můžou, ceny budu posílat jenom ve větší obálce, takže klidně. :)

      Vymazat
  2. Super nápad :)
    Na HG se těším šíleně (už od minulé části)! Zajímá mě jak zpracují ten boj a natáhnou to na 2 hodiny. Taky asi budu brečet u těch smutnějších částí... Na film jdu s mojí HG skupinou kamarádek :D Zatím jsme viděly všechny díly tak musíme i ten poslední.

    OdpovědětVymazat
  3. Julka Ďurčeková
    Email: julka.durcekova@gmail.com
    Odpoveď na otázku č. 1: Dúfam, že dvojka bude lepšia ako jednotka, ktorá sa mi zasa až tak nepáčila. Mojou naj časťou je jednotka. Do kina sa chystám v sobotu spolu s kamaratkou, aby ma mal kto podržať keď sa rozplačem :D (čo sa stane na 100%, pretože viem ako sa to skončí). V týždni s HG by mohol byť aj rozhovor s autorkou. Ale viem aké je to ťažké, keďže je zo zahraničia.
    Tá taška aj tie záložky sú úžasné. Keby som to robila ja, všetko by som asi pokazila. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ta taška je vynikajici, moc pekna:). Bohuzel bejsem priznivcem HG:). Jednou si je mozna prectu ale zatim na ne nemam to spravne rozpolozeni. Takze nebudu zabirat misto opravdovym fandum:). Soutez sdilim:).

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, to je nádhera! :-) Moc ráda se zapojím! :-).
    Jméno/přezdívka : AIlin
    Kontaktní e-mail: elenyaindil@seznam.cz
    Otázka 1 - Co se týče filmu, tak raději žádné očekávání nemám, nechám se překvapit :). Do kina se zatím nechystám, ale kdo ví, třeba nakonec půjdu :). A co bych chtěla v týdnu Hunger games? Možná nějaké vtipné obrázky na téma HG? Tedy jestli nějaké jsou? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vážně skvělý nápad a nádherné ceny :)

    Nejsem si jistá, jestli mě bereš jako pravidelné čtenáře, když jsem si tě přidala teprve nedávno, ale snad ano. A pokud ne, tak moje odpovědi ignoruj :)

    Kristýna Kaderová
    kakristyna@seznam.cz
    Otázka 1 - Popravdě doufám, že bude konec trošku odlišní od knižního, protože ten mě zrovna moc nenadchnul. Ale jinak doufám, že se nezmění nic. Bohužel se na něj nechystám, jelikož mám dost plný týden :( Moc věcí, co by tu mohlo ještě být mě nenapadá. Ale třeba možná nějaké fotky, fanarty?

    OdpovědětVymazat