26. ledna 2016

Unboxing (9)

Ahoj,

opět se mi sešly dva balíčky. Hurá!!! Já už z nich radost mám, a tak bych se teď o ni chtěla podělit i s vámi. Přišly mi totiž dva naprosto úžasné kousky, které mě moc potěšily. A teď už ke knížkám, které přibyly v mé knihovničce . . .





Jako první mi dorazila knížka z Bux.cz, kterou jsem si objednala v povánočních výprodejích. Získala jsem jí opravdu výhodně, z původních 500 stála pouze 150 korun, takže to byla opravdu dobrá koupě. Jde o knihu 100 divů Latinské Ameriky o zajímavých místech nejen Jižní Ameriky. Jižní Ameriky mě opravdu fascinuje a mám velkou radost z každé další knihy, kterou si o ní můžu přečíst.


Druhou knihou je recenzní výtisk od Megaknih. Přišla mi Zlodějka knih, knížka, kterou jsem nějak propásla, když vyšla, ale vždycky jsem si ji chtěla přečíst, a tak jsem si o ni napsala teď. Měl by to být dost netradiční příběh a navíc opravdu miluji válečnou literaturu, tak už se na něj opravdu těším.


8 komentářů:

  1. Krásné knihy! :)
    Zlodějku knih mám na čtečce,tak snad nezklame a přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. První knihu vůbec neznám a na Zlodějku se taky chystám... sice už pěkně dlouho, ale jednou se k ní dokopu :D Pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné knihy. Zlodějku jsem četla už dvakrát a nikdy mě neomrzí, tak snad se bude líbit i tobě. Přeji příjemné čtení. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  4. První kniha mi nic neříká, ale vypadá zajímavě. Navíc ta cena je opravdu dobrá :) O Zlodějce knih jsem slyšela, ale zatím jsem se k jejímu přečtení bohužel nedostala :(
    Přeju hezké čten ía těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zlodějku bych si taky moc ráda přečetla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zlodejka kníh je jedna z naj! :)

    OdpovědětVymazat
  7. 100 divů Latinské Ameriky se mi moc líbí. Mám několik přátel z Jižní Ameriky a vím, jaký je to krásný svět! Na Zlodějku knih se delší dobu chystám, ale bude mi ještě chvíli trvat, než se k ní dostanu. Těším se na recenze! :)
    http://fiamorisrunning.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. První knihu ti opravdu přeju. Já mám taky ráda různé zajímavosti a historii, nejvíc Egypt, ale i jiná místa :-) Zlodějku knih mám na seznamu už pěkně dlouhou dobu, viděla jsem zatím film a ten byl pěkný...

    OdpovědětVymazat