9. února 2016

Unboxing (10)

Ahoj,

dneska jsem tu s dalším unboxingem, jelikož se mi opět sešly dva balíčky, ve kterých jsou recenzáky. Na obě knížky se moc těším a doufám, že zaujmou i vás.



 
První balíček mi přišel na recenzi pro server ČBDB a je to knížka Cizinka, kterou si chci už dlouho přečíst. Knížku už jsem začala číst a musím říct, že zatím je vážně skvělá, tak snad taková vydrží až do konce.


Druhou knížkou, která mi dorazila je novinka od motta Jak najít lásku. Normálně moc takovéhle knihy nečtu, ale jelikož toto je novinka od Cecelii Ahernové, autorky knížky S láskou Rosie, která se mi moc líbila, rozhodla jsem se jí zkusit. Navíc, se podle anotace zdá, že to bude něco podobného jako světoznámé Než jsem tě poznala, které brzy půjde zfilmované do kin, tak jsem chtěla obě knihy porovnat.


6 komentářů:

  1. :) Jé o Cizince jsem už hodně slyšela a chtěla bych si ji přečíst :D :) Druhou knihu neznám, ale vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cizinku mám doma taky a S láskou Rosie si chci pořídit co nejdříve :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, Cizinka :D Tu poslední dobou rozbaluje snad každý, což je dobře, protože podle seriálu soudím, že je skvělá :D Pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jak najit lasku take ocekavam, tuhle autorku zboznuju :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Cizinku jsem četla a je to doopravdy úžasná kniha. Věřím, že si čtení knihy užiješ až do konce :) Druhou knihu neznám, ale vypadá doopravdy dobře :)

    OdpovědětVymazat