14. března 2016

Unboxing (11)

Ahoj,

hlásím se vám s dalším článkem, vím, že jich v posledních moc nebylo, ale stále teď mám něco na práci, tak na blog nemám moc času. Zrovna o víkendu jsem se zúčastnila cestovatelského festivalu Kolem světa, o kterém si můžete přečíst na mém druhém blogu - Srdcem na cestách. Teď už se ale pojďme podívat na tři skvělé balíčky, které mi dorazily v poslední době.

První knihou, která dorazila byl Marťan, recenzní výtisk od Martinusu, na který se moc těším. Navíc mi s knížkou přišly ještě nádherné záložky, visačka na kliku, samolepky a krásný vzkaz. :) Neodolala jsem a musela jsem vám je vyfotit i s knihou.

Další dvě knížky mi přišly na recenzi od ČBDB. První z nich byla Já jsem Čína od Omegy, kterou už jsem začala číst a musím říct, že se mi opravdu moc líbí. Je to něco úplně jiného než všechny knihy, co jsem dosud četla.
Druhá knížky přišla od Tallpress a jsou to Mladí vyvolení, které sice mají naprosto otřesnou obálku, ale anotace zní vážně skvěle, tak doufám, že si knihu opravdu užiji.

6 komentářů:

  1. Velmi zajímavé knihy, moc se těším na recenze! :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné knihy! :)
    Marťana mám doma a po knize Já jsem Čína+ Mladí vyvolení pořád pokukuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přírůstky, budu se moc těšit na recenze. Četla jsem z nich Marťana, takže jsem zvědavá na další názor na tuto knihu :) Pěkný čtvrtek přeji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Marťana jsem četla a je super :D A Mladí vyvolení mám doma, ale ještě jsem se k nim nedostala. Přeji pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě docela láká Dívka, která si říkala Tuesday. Taky už si dlouho chci přečíst Marťana, ale ještě jsem nesebrala odvahu :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat