9. června 2016

Unboxing (13)

Ahoj,

jsem tu po dlouhé době s dalším unboxingem. V poslední době nefotím úplně všechny balíčky, tyhle články mi začínají připadat dost na jeden způsob. Ale jelikož mi nyní přišli dva opravdu pěkné balíčky a navíc čtete unboxingy rádi, musím se s vámi o nové knížky podělit . . .




Obě knížky mám na recenzi od ČBDB. První knížky mi přišla z mého nového oblíbeného nakladatelství Metafory. Taky jste si všimly, že v poslední době vydávají samé skvělé knihy? Už se nemůžu dočkat, až u nich na podzim vyjde kniha Nalehko, na kterou se moc těším. A která kniha mi tedy dorazila nyní? Chci si jí přečíst hlavně proto, že má spojitost s knížkou Létala jsem za sluncem, kterou jsem četla nedávno a moc se mi líbila. Je to Baronka Blixenové, knížka, ve které se zpracovává fascinující život ženy, která se nebála krotit lvi ani sama vést kávové plantáže. Jsem teprve na začátku, ale už teď se mi moc líbí, jak netradičně je příběh zpracován.


Druhá knížka mi přišla od Hostu a jde o novinku Naslouchač. Musím se přiznat, že úplně přesně nevím, o čem kniha je, ale pamatuji si, jak jsem si četla anotaci a že mě opravdu zaujala. Navíc, jsem už opravdu dlouho nečetla nějaké fantasy. kdysi to byl spolu s YA můj nejoblíbenější žánr, ale asi stárnu nebo co, protože v poslední době ležím mezi samými biografiemi a cestopisy. :)


8 komentářů:

  1. Naslouchače zrovna čtu a je výborný! :3

    OdpovědětVymazat
  2. Neslyšela jsem ani o jedné knize, ale Naslouchač mě zaujal

    OdpovědětVymazat
  3. Na Naslouchače poslední dobou narážím za každým rohem.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jednu knihu neznám a čtu o nich poprvé, ale přeji příjemné čtení

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jednu knížku neznám, ale Naslouchač vypadá zajímavě. :)

    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat