30. července 2016

Unboxing (14)


Ahoj,

dneska bych vám chtěla ukázat další dvě knížky, které rozšířily mou knihovnu. Jde o dva recenzní výtisky, jeden mám přes server ČBDB a druhý od Martinusu. Oba mi udělali velkou radost, jedna z knih už je dokonce přečtená a zrecenzovaná, můžete hádat, o jakou knihu jde, jelikož tady na ní neustále pěji ódy.



 První knížkou, která mi dorazila jsou Andělé nad Teheránem, zvláštní kniha od Giny B. Nahai, kterou jsem si naprosto zamilovala. Vím, že ne každému knížka úplně sedla, ale já rozhodně doporučuji dát jí šanci, jelikož alespoň pro mě se stala jednou z nejkouzelnějších knih, jakou jsem kdy četla.

Druhou knížkou, kterou právě čtu, je Faktor Churchill, od britského novináře a bývalého londýnského starosty Borise Johnsona. Muž jménem Winston Churchill mě vždycky fascinoval a vybrala jsem si právě tuto knihu, jelikož jsem doufala, že by mohla trochu podrobněji rozebírat jeho jednání a povahu. A poštěstilo se mi. Faktor Churchill sice není pro někoho, kdo o tomto tématu nemá žádný přehled, ale rozhodně ji doporučuji každému, kdo by měl odvahu se do ní pustit.


2 komentáře:

  1. Mně kniha Andělé nad Teheránem vůbec nesedla, ale jsem ráda, že si najde své čtenáře :).

    OdpovědětVymazat
  2. Faktor Churchill mám v plánu pořídit, jsem zvědavá na recenzi :)
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat