30. září 2016

Unboxing (16)

Ahoj,

tak se mi tu po delší době opět sešly dva balíčky a je načase sepsat pro vás unboxing. Jde o dva recenzní výtisky, které mi udělaly nesmírnou radost. První dorazil opět přes server ČBDB a druhý mi zaslaly Megaknihy.




Knížkou, která dorazila jako první, je převyprávění Tisíce a jedné noci, Pomsta a Rozbřesk. Tuto knížku už jsem přečetla a musím podotknout, že se pyšní opravdu nádhernou obálkou i zpracováním, ale samotný příběh mě přeci jenom nijak zvlášť nenadchnul. Už brzy si na ní budete moc přečíst recenzi na serveru ČBDB.




Druhou knížkou, která mi dorazila, je Měděný jezdec, kterého už si chci hrozně moc dlouho přečíst a stále jsem ho nemohla sehnat. V knihovně mají ostudně málo výtisků, na které je dlouhá řada rezervací a když jsem se dozvěděla, že mi Megaknihy knížku pošlou, měla jsem obrovskou radost. Právě dneska jsem se do knížky pustila a jsem opravdu zvědavá, jak se mi bude líbit. Jde o příběh odehrávající se během 2. světové války v obléhaném Petrohradu.


Lucka

4 komentáře:

  1. Krásne prírastky!! :) Medený jazdec- na toho sa chystám tiež!! :) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá na tvou recenzi k Pomstě a Rozbřesku. Zatím se na knihu nechystám, ale jistým způsobem mě láká, takže nedočkavě vyhlížím názory :D

    OdpovědětVymazat
  3. Obě dvě mám také v plánu :)
    Přeji pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat