27. července 2015

Nedělní read-a-thon - Shrnutí

Ahoj, tak jsem tady se shrnutím nedělního read-a-thonu, který, jak podotýkám hned na začátku, byl pro mě uplný propadák. V létě nemám moc času na čtení, ale věděla jsem, že v neděli budu mít asi sedm hodin volných, tak jsem se těšila, že si přečtu alespoň něco. Moc mi to ale nevyšlo. Chtěla jsem přečíst Čistého a potom si vybrat jednu ze dvou knížek, buď Half Bad nebo Nestydaté plavky.



1:05 - Kočně jsem se uložila ke spánku, ale ne potom, co bych si nařídila budík na půlnoc, ale ještě jsem vůbec nešla spát. Dočítala jsem rozečtenou knížku Ztracen v džungli, o které jsem si myslela, že už ji budu mít dávno zvládnutou, takže jsem ji ani neuvedla do seznamu.

7:50 - 10:15 - Po naprosto nelidské době, kdy jsem vstala, konečně sedím ve vlaku a vypadá to, že jsou přede mnou krásné dvě a půl hodinky na čtení. Konečně otvírám Čistého, i když mám, co dělat, abych udržela otevřené oči. Kvůli tomu mi jde čtení zoufale pomalu a když vystupuji z vlaku jsem někde na 70 stránce.

17:50 - 21:40 - Opět ve vlaku. Těšila jsem se, jak budu číst a ze začátku se mi to opravdu dařilo. Četla jsem rychle a po hodince čtení jsem někde na straně 150, vypadá to slibně. Navíc jsem se do Čistého začetla a opravdu mě to bavilo. Potom ale přicházejí komplikace. Nečekané okolnosti mi úplně zabraňují ve čtení a věřte, že mám na ně opravdový vztek.

23:10 - Konečně jsem dorazila domů, naštvaná a unavená, znovu otvírám Čistého. Po dvaceti stranách ho ale odkládám a usínám, protože to byl opravdu vyčerpávající den.

Rozhodně jsem počítala s tím, že toho zvládnu přečíst mnohem víc, ale všechno se mi to sešlo nějak špatně a nevyšlo mi to. Tak doufám, že to alespoň naženu v příštích dnech a konečně se dostanu ke knížkám, na které se už tak dlouho těším.

4 komentáře:

  1. Nečekané okolnosti, to znám, věř mi :) Ale aspoň něco jsi zvládla, příště se ti povede určitě líp ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale i tak je to pěkný výsledek :) Já se do Čistého vůbec nemohla začíst a dokonce jsem přemýšlela, že ho i odložím, takže jsem ráda, že tobě se líbí :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď o prázdninách vůbec nemám čas, ani moc chuť číst :D (dobře, s tou chutí trochu kecám) Nojo, nedopadlo to jak sis představovala, ale aspoň že si začala číst tu knihu, kterou si chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Příště se třeba už bude dařit lépe ;) Já když si naplánuju čtení, tak většinou do toho něco vleze a naopak, když si myslím, že nepřečtu ani písmenko, tak dám třeba celou knihu ;) Takže příště neplánuj a půjde to, uvidíš ;) :D

    OdpovědětVymazat