25. října 2015

Na slovíčko . . . (1) - Hunger games, brigáda a Knižíšek . . .

 
Ahoj,
jsem tu s novým článkem a tentokrát je to první Na slovíčko . . . Častokrát se stane, že mám mnoho věcí, které vám chci sdělit (většinou samozřejmě o knihách), ale ani jedna z nich se nehodí na samostatný článek. Od teď tu na to je nové Na slovíčko . . . Doufám, že vám tenhle typ článku bude líbit a jeho čtení si užijete. :)

Původně dneska měla vyjít recenze na Krycí jméno Verity, ale bohužel se nějak zasekly recenze při schvalování na Čbdb, takže hádám, že si na ní ještě nějakých pár dní budeme muset počkat. Co vám ale můžu prozradit už teď je, že Krycí jméno Verity je naprosto úžasná kniha, která se nepodobá žádné jiné knize pro mladé. Možná se stane mou nejlepší knihou roku 2015, takže pokud byste měli možnost si ji přečíst, rozhodně neváhejte. Nebudete litovat. :) Úplně mě ničí, že nemůžu prozradit, co se v knížce stane.

Od jedné knížky se ale můžeme přesunout hned ke dvěma dalším, které mi dorazily minulý týden na recenzi od Fragmentu. Jsou to nedávno vydaná Vyvolená bohy, na kterou se moc těším a nové vydání Hunger games.

























Hunger games už jsem sice četla, ale nemůžu se dočkat, až se do něj pustím znovu. Zatím jsem ho doma neměla a teď když se blíží poslední film, rozhodla jsem se pro vás napsat recenzi. Také jsem přemýšlela nad tím, že bych na blogu před premiérou filmu, udělala něco jako Týden s Hunger games. Jinak, na film se moc těším a doufám, že na něj stihnu jít co nejdříve. Zvolila jsem nové vydání tří knih v jedné, které, jak jsem vzápětí zjistila, je sice moc pěkné na pohled a v knihovničce, ale číst se dá jedině doma na břiše. :)

Mám ještě dvě další novinky. Možná budu chodit na brigádu do jednoho knihkupectví, což by bylo vážně skvělé. Pokud tu práci dostanu a budete mít zájem, určitě bych ráda napsala nějaké postřehy o tom, jaké to je pracovat mezi knihami. :) A prvním rokem jsem se přihlásila do Knižíška, kterého na svém blogu pořádá Suši. Já knížky k Vánocům moc nedostávám, takže se mi tento projekt opravdu moc zalíbil.

A co vy? Jste pro Týden s Hunger games? Zúčastnili jste se nebo zúčastníte Knižíška? A chcete další Na slovíčko . . .?

4 komentáře:

  1. Hunger Games mám doma a taky se na film těším jako na Vánoce :D Vyvolenou bohy jsem ještě nečetla, ale chystám se na ni. Jsem opravdu zvědavá, jaká bude :)
    A ty jo! Práce v knihkupectví zní jako sen! Co bych za to dala :)
    Jinak jsem se do Knižíška letos poprvé přihlásila taky! Jsem natěšená :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vyvolená bohy mě docela zklamala, čekala jsem to o hodně lepší, abych byla upřímná, pořád se nemůžu rozhodnout, zda se přikloním k 2/5 nebo 3/5 :D Jinak o Knižíškovi přemýšlím a ta práce v knihkupectví by mohla být zajímavá :D
    A na film HG se neskutečně těším.. ale na Pátou vlnu se těším ještě o něco víc :D

    OdpovědětVymazat
  3. Týden s Hunger Games je skvělý nápad :) Zrovna se chystám pustit do závěru této trilogie, takže jsem rozhodně pro :) A Vyvolená bohy vypadá taky moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Knihy vypadají báječně :)
    Týden s Hunger Games zní opravdu dobře :)
    A brigáda zní také skvěle, takže snad si ji dostala :)

    OdpovědětVymazat