8. listopadu 2015

Unboxing (6)

Ahoj,
jsem tu s dalším unboxingem. Vím, že před pár dny byly Vypůjčené knihy a to je dost podobný typ článku, ale bohužel nějak nestíhám a nějaká ta recenze je prozatím v nedohlednu. Ale budu se snažit. :) Navíc pro vás chystám Týden s Hunger games, který už je skoro za dveřmi. Prozradím, že se můžete těšit i na soutěž. :) Nyní ale zpět k tématu a tím je unboxing. V pátek mi dorazily dvě knížky na recenzi od ČBDB. A teď už se pojďme podívat, jaké krásky jsem získala.


 
První knížkou je Dívka, jíž jsi tu zanechal, úplná novinka od Jojo Moyesové, kterou mi zaslala Euromedia. Zatím jsem ještě žádnou knížku od této vychvalované autorky nečetla, tak jsem zvědavá, co se z ní vyklube. Anotace vypadá nadějně a obálka je zkrátka nádherná. :)


Druhou knížkou je Mezi dvěma světy od Cooboo, kterou mi zaslala Albatrosmedia. Na tuhle knížku se už moc těším, zejména proto že je o mladé spisovatelce a o těch já čtu vždycky moc ráda. :) Prozatím jsem se ani k jedné z knih nedostala, ale jsou další na řadě za Královnou Tearlingu, kterou čtu nyní. Z obou knížek mám ohromnou radost a moc děkuji za jejich zaslání.

A co vy? Četli jste některou z těchto knížek? Pokud ano, jak se vám líbily?

8 komentářů:

  1. Krásné knihy!
    Mezi dvěma světy bych si chtěla také přečíst :)
    Přej krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné knížky, Mezi dvěma světy už louskám snad věčnost... ne, že by ta kniha byla špatná, ale prostě se nemůžu dokopat k tomu, abych ji otevřela...

    OdpovědětVymazat
  3. Mezi dvěma světy vidím na nějakém blogu každou chvíli a dost mě ta kniha láká! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Obě knížky mě lákají už nějakou dobu. Tak snad je dostanu k vánocům.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, moc děkuju za milou návštěvu u mě:) Obě knížky znám, slyšela jsem zatím jenom chválu, tak snad se ti budou líbit, těším se na recenze, dala jsem si tě do sledování.

    OdpovědětVymazat
  6. Ami: Úžasné knihy! Upřímně ti je závisím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Knihy od Jojo Moy zrovna nemusím, ale snad nebude špatná :) A chápu, prčo se na Mezi dvěma světy těšíš :) Také si ji chci přečíst co nejdříve :)

    OdpovědětVymazat