9. ledna 2016

Unboxing (8)

Ahoj,

jsem tady s dalším unboxingem, protože se mi po delší době sešly dva balíčky. Jeden je z Dobrých knih, se kterými zkouším spolupráci, takže jsem od nich dostala recenzák a druhý z Yoli, jelikož jsem vyhrála v soutěži, kterou jste možná zaznamenali a to o nejlepší dopisy na konec světa. A teď už ke knížkám . . .





Jako první mi přišla knížka z Dobrých knih, vybralajsem si knihu podle skutečného příběhu, Ztraceni v Shangri-La, na kterou už se moc těším. Vypráví příběh několika lidí, jejichž letadlo ztroskotalo nad džunglí v Nová Guinei a museli se vypravit na dlouhou a nebezpečnou cestu skrz prales.


Jako druhou jsem získala výhru z Yoli a to knihu Magisterium 2: Měděná rukavice, z čehož mám velkou radost, akorát jsem nečetla první díl, takže si ho musím někde sehnat. Doufám, že kniha bude stát za to, četla jsem na ní už několik pochvalných recenzí, přestože jsem se o ní dřív nijak zvlášť nezajímala.


A co vy? Už máte v novém roce nějaké nové knížky ve svých knihovničkách?

9 komentářů:

  1. Magistrium ti závidím a samozřejmě gratuluju k výhře :) Taky jsem první díl ještě nečetla, ale už dlouho se na něj chystám! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem dostala 8 knih k vánocům, přičemž 7 z nich jsou díly Harryho Pottera. Sice už jsem ho četla, ale pouze v mobilu :D A pak jsem dostala knihu První láska od James Patterson, která se mi moc líbila, už ji mám přečtenou :D. Jinak jsem si knihy půjčila v knihovně. Nové zatím neplánuji kupovat :D
    O Magisterium už jsem slyšela, tak snad se ti to bude líbit! :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k výhře :-) Ztraceni v Shangri-La jsem četla, ale mě moc nezaujala, nejspíš proto, že je to jiný žánr, než běžně čtu. Ať se ti knihy líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé knihy :-). Magisterium bych si taky ráda přečetla, ale kdy se k tomu dostanu, to opravdu netuším :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k výhře..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné přírůstky, přemýšlím nad tím, že bych se pustila do Měděné rukavice :D Přeji pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nedávno jsem na první díl Magisteria psala recenzi. Doufám, že se dostanu i k dalšímu dílu :)

    OdpovědětVymazat
  9. První kniha mi nic neříká a druhá je jednoduše nádherná, také jsem ji vyhrála :) Každopádně gratuluji a přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat