3. března 2016

Knižní šifra 2





Ahoj,

s potěšením vám můžu oznámit, že se koná další ročník Knižní šifry, kterou pořádá Martinus.cz. Když jsem otevřela mail a zjistila to, udělalo mi to obrovskou radost, jelikož tahle soutěž je vážně úžasná.

Kdo Šifru náhodou nezná (nemyslím, že by vás bylo mnoho), tak mu ji rychle představím. Každý den v březnu se otevře jedno okýnko na velkém obrázku na stránkách Knižní šifry. V tomto obrázku se bude skrývat velké množství názvů knih a vaším úkolem je najít jich co nejvíce. Pokud navíc nakoupíte v Martinusáckém eshopu, dostate v Šifře výhody navíc. Vítěz získá obrovskou hromadu 128 knih. Jen si představte, co byste s nimi dělali. Já bych pár nápadů měla. :)

Já jsem se Šifry zúčastnila už minulý rok, ale štěstí mi moc nepřálo. Ale rozhodně to nebyla jenom smůla, musím se přiznat, že jsem poznala jen opravdu málo knih. Jak tak ale koukám na letošní obrázek, tak zatím docela vím, odhalila jsem asi 5 knih, což je na mě vážně rekord. :) Koukněte sem, jestli je naleznete taky.

Doufám, že se do luštění šifry pustí co nejvíc z vás spolu se mnou. Teď už mi asi nezbývá, než vám popřát hodně štěstí a hodně odhalených knižních titulů.

1 komentář:

  1. Knižní šifry se účastním, je to doopravdy skvělý nápad :)Také přeji hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat