13. prosince 2015

Unboxing (7)

Ahoj,

opět se to všechno tak nějak sešlo a během tohoto týdne mi domů dorazily další dvě úžasné knížky na recenzi od ČBDB. Už se nemůžu dočkat, až se, zejména do té první, pustím. Měla jsem na ní políčeno opravdu dlouho a jakmile dočtu Kavárničku v Kábulu, přijde na řadu.




První knížka byla od společnosti Euromedia a já jsem za ní opravdu moc vděčná. Jedná se o knížku Křídla ve větru, na kterou si brousím zuby už opravdu dlouho. Knížka je románovým zpracováním skutečného příběhu bojovnice za práva žen Sarah Grimkéové a její sestry. Tato tématika mě opravdu zajímá a její spojení s beletrií mě lákalo tak, že jsem doopravdy nedokázala odolat. Doufám tedy, že se mi kniha doopravdy bude líbit, tak moc jak doufám.



























Druhý balík byl od nakladatelství Metafora. Ještě než přistoupím k samotné knize, chtěla bych napsat, že se mi opravdu moc líbilo, jak byla kniha zabalená ve špatně vytištěných stránkách z knih. Má to své kouzlo. :)

Knížkou od Metafory je tedy Ryba jménem Ian, příběh o rybce, která vyskočila z okna výškového domu a o tom, co viděla v oknech jednotlivých bytů zatímco letěla. Musím přiznat, že tato knížka je pro mě tak trochu krokem do neznáma, protože opravdu nevím, co od ní mám očekávat. Doufám ale, že se u ní pobavím a že to snad bude i něco jiného, než všechny ostatní knížky, které čtu v poslední době.

A co vy? Četli jste některou z těchto knížek? Nebo o tom uvažujete?

5 komentářů:

  1. Ani jednu jsem neznala :D, ty už se ani nemůžeš divit, většinu knih, o kterých píšeš neznám. :D

    DENYII

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné přírůstky, ani jednu jsem nečetla ale Ryba jménem Ian má skvělou obálku :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ani o jedné knize jsem neslyšela a zatím mě moc nelákají. Ale uvidím, až napíšeš recenze :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta první kniha se mi moc líbí :) gratuluji k novým recenzákům :)

    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Příběh o rybce? O tom jsem tedy nikdy neslyšela, ale docela by mě to zajímalo :3

    OdpovědětVymazat