4. listopadu 2016

Unboxing (17)

Ahoj,

ozývám se opět po dlouhé době. Jak málo jsem začala přispívat mi došlo teprve, když jsem zjistila v měsíčním shrnutí, že jsem za celý říjen vydala pouhé dva články, a to recenze. Je pravda, že teď hodně píši recenze pro čbdb.cz, ale to rozhodně není důvod tento blog zanedbávat. Co ovšem nadělám, času je málo a v mém životě se chystá něco velkého (co, to už se brzy dozvíte na mém cestovatelském blogu). Nakonec jsem se rozhodla sepsat pro vás alespoň unboxing, jelikož knižních balíčků se mi v poslední době sešlo opravdu hodně a slibuji, že se polepším. Však už také chystám další díl Co četli . . . a recenze hned na dvě výborné knížky.




A teď už se podíváme na ty nové přírůstky. Jde o dva recenzní výtisky, první mám od Martinusu. Jde o v poslední době velmi populární knížku, o které se hodně mluví, ale já věděla, že jí musím mít hned, jak ohlásili její vydání. Rutu Sepetysovou jsem si zamilovala u Šedých tónů a tak mi Sůl moře zkrátka nemohla chybět. Jsem asi ve třetině a zatím si rozhodně nemohu ztěžovat.

 
Druhá knížka mi přišla od Čbdb a jde taktéž o válečný román. Poslední vlak do Istanbulu mě nalákal nejen tématem války, ale také trochu zajímavější destinací, kde se odehrává. Koneckonců většina válečných knih, které jsem dosud četla byly zasazeny do naší domoviny, Anglie, Německa, Španělska nebo Ruska. Ale Turecko je něco úplně nového a já už se moc těším, až se dozvím, jak probíhala válka i v této zemi.

4 komentáře:

  1. Téma z válek není úplně můj šálek kávy, ale přeju, ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké přírůstky! Knihu Sůl moře bych si také v nejbližší době chtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sůl moře mám rozhodně také v plánu :)
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat